Veel gestelde vragen

V.Zijn jullie de goedkoopste?
A.

Reclamestudio SigNijkerk levert goede reclame voor een eerlijke prijs. Ons doel is niet om de goedkoopste te zijn maar om kwaliteit te leveren voor een passende prijs.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Wij werken met een vooraf overeengekomen prijs zodat u altijd weet wat uw; campagne, advertenite, huisstijl, belettering of website u zal kosten.

V.Hoe lang bestaan jullie al?
A.

Sinds januari 2003.

V.Waarom heten jullie ‘SigNijkerk’?
A.

SigNijkerk een samenvoegsel van (de)sign, de plaats Nijkerk en Erik. Misschien niet echt makkelijk te lezen op het eerste gezicht, maar het is bedoeld als beeldmerk.

V.Wij willen graag al onze reclame bij één bedrijf onderbrengen. Dit bespaart ons tijd en energie. Is dit ook mogelijk bij reclamestudio SigNijkerk?
A.

Dit is nu precies het specialisme van reclamestudio SigNijkerk.
Mochten wij iets niet zelf kunnen, dan hebben wij hiervoor andere professionals waarmee wij al lange tijd samenwerken. Zo heeft u altijd één contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken en bewaken wij uw huisstijl.

V.Waarom zou ik reclame maken?
A.

Wij geloven dat je met reclame/communicatie de essentie van een organisatie kunt weergeven en haar kunt helpen haar doelen te bereiken. Het bepalen van de juiste boodschap en die eenvoudig onder woorden brengen is een kunst op zich. Welk verhaal is er te vertellen en wie kun je daarmee bereiken en boeien? Dat vraagt om nieuwsgierigheid en het aanbrengen van focus.