Wat anderen zeggen over ons

Erik is tegenover ons, in de Spoorstraat, met zijn bedrijf SigNijkerk begonnen. Dus zodoende kenden we elkaar al een beetje.

Via een bruidsbeurs waar Erik op stond, hebben wij een frame met een reclamespandoek bij SigNijkerk gekocht. Dit frame met spandoek staat bij ons op een mooie zichtlocatie, en hier maakt Erik telkens een ander spandoek met ontwerp in.

Als wij een Après-Ski feest of een ander openbaar feest organiseren, kloppen wij bij Erik aan voor het ontwerp, posters, spandoek en entreekaarten. Hij regelt het totale plaatje zeer vakkundig en snel! Zijn ontwerpen zijn echte eye-catchers! Ook voor het bedrukken van bedrijfskleding ben je bij erik aan het juiste adres.

Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant van SigNijkerk!

Bedankt en veel succes

Belinda en Wouter

Belinda en Wouter
http://www.koetshuisnijkerk.nl

Nadat ik op beurzen mijn (internet)visitekaartjes ook gebruikt zag worden door anderen, besloot ik SigNijkerk te vragen om met iets ‘beters’ te komen.
Na een korte omschrijving van mijn wensen en het nodige advies van SigNijkerk, had ik na ongeveer anderhalve week mijn visitekaartjes (die niemand anders heeft).

Om het geheel compleet te maken heeft Erik ook meteen even de facebook-pagina en mijn webshop onder handen genomen. Alles is nu sfeervol ‘gestyled’ en sluit perfect op elkaar aan.
Tot mijn verbazing merkte ik dat de ‘sfeervollere’ webshop meteen tot meer succes leidde.

Bovendien vielen de kosten erg mee, maar ook omdat ik precies weet wat ik wil 😉
Goede reclame en goed advies hoeft dus niet persé veel geld te kosten!

Heel blij met alles in een eenduidige sfeervolle stijl, kom hier zeker terug!

Chantal Van Veenhuizen
http://www.hipbychan.nl

Snelle service

‘Iets nieuws ontwerpen of een bestaand ontwerp aanpassen? Daarvoor ga ik graag naar SigNijkerk. Ik krijg vooraf te horen wanneer de ontwerpen klaar zijn. Dan weet ik waar ik aan toe ben en dat werkt erg prettig. Drukwerk kan ook binnen enkele werkdagen worden geleverd.’

Betty Groen
http://www.dutchspices.nl

Saniq is al langere tijd klant van SigNijkerk. Eerst alleen met normaal drukwerk maar nu ook met speciale bedrukte kleding en meerdere geheel nieuwe etiket-lijnen voor schoonmaakmiddelen, welke de marketing van Saniq goed ondersteunen.
Erik maakt mooie dingen voor ons en zijn tekeningen zijn altijd prachtig en visueel versterkend.

Dank en veel succes Erik!

 

Nico Bleijerveld
http://www.Saniq.nl