Mock-up, wat is dat?

Een mock-up is een tijdens de ontwerp- of productiefase op schaal (of op ware grootte) gemaakt model van een ontwerp of product.
Een mock-up wordt voornamelijk gebruikt voor demonstraties, lessen, evaluaties of promotie. Vaak worden mock-ups of prototypes van bijvoorbeeld een verpakking ontwikkeld op het moment dat deze moet worden geëvalueerd. Verkopers gebruiken een mock-up ook bij de (voor)presentatie van een nieuw product aan belangrijke handelspartners. (bron: Wikipedia)

What’s in a name

Mock-up, proef-exemplaar, dummy, prototype of hoe u een nieuwe (proef)verpakking ook mag noemen. Onze uitdaging is altijd iets nieuws te bedenken en deze (voor productie) zo echt mogelijk aan u te presenteren. Natuurlijk kunt u ook voor de productie van de uiteindelijke verpakkingen bij ons terecht.

Stansvorm

Met een stansvorm kun je drukwerk of verpakkingen nauwkeurig in een speciale vorm snijden. Stansvormen zoals presentatiemappen, ronde stickers, hartjes-flyers, kofferlabels en deurhangers hebben wij standaard en deze zijn dus al helemaal uitgedacht.
Uiteraard is het ook mogelijk een stansvorm op maat te laten maken. Hierin is vrijwel alles mogelijk. Denk aan mappen met extra flap, doosjes, flyerbakjes, cadeaubonnen, kauwgompakjes etc.

Voor meer informatie nodigen we u uit om hierover contact met ons op te nemen. Dan vertellen we u alles wat u wilt weten over mock-ups, verpakkingen en stansvormen.

Gerelateerde blogs

Gesloten voor reacties.