Onze (merk)kleding

Wij leveren diverse merken kleding waarmee we uw (bedrijfs)imago completeren. Om alvast te oriënteren hebben wij hieronder een aantal links naar onze belangrijkste merken. Zo kunt u op uw gemak rustig digitaal bladeren om alvast een beetje een idee te krijgen of uw definitieve keuze te maken.

Harvest & Frost

J.Harvest & Frost

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is niet goed genoeg voor ons! Wij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, den nieuwste technieken. Onze hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In onze missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden we ook high-end blazers en accessoires aan.

Derby of Sweden

Derby of Sweden

Derby of Sweden In het begin maakte Derby of Sweden hemden waarna ook de Derby tassen werden toegevoegd aan de collectie.
Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Wij presenteren u de Derby of Sweden 3.0 tassen collectie.

Cuttover

Als u biologisch katoen wenst te kopen en een actieve keuze wilt maken voor kleding die met zorg is vervaardigd voor mens en milieu leidt dit tot duurzamere producten en een nog duurzamere textielindustrie.

Wanneer u als klant actief kiest voor duurzame producten in plaats van conventioneel textiel, kunnen we samen de textielbusiness veranderen!

Cottover geeft u de mogelijkheid om een eerlijk product te kiezen!

Printer Essentials

Printer Essentials

De Printer collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.


Printer active wear

De Printer collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.
MacOne

Draag MacOne kledij om in te werken, om telkens opnieuw en opnieuw te wassen op 60°.De materialen zijn sneldrogend en dus op tijd klaar voor de volgende shift.

James Harvest Sportswear

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’- en vrijetijdskledij.

Bij elk ontwerp ging een intensieve ontwikkelingsfase vooraf. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft.De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details.

 Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijfs-en promotiekledij.

ProJob

Projob Swedish Workwear

ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit. 

ProJob

Projob Prio Series

De PRIO-serie is een geheel nieuwe lijn van werkkleding waardoor we door grote volumes en slim denken, een goede kwaliteit kunnen aanbieden voor weinig geld.

Deze collectie werd dus ontwikkeld rekening houdend met 3 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit, gunstige prijs en een uitgebreid kleurenpallet.

Jako teamkleding

Voor sportkleding geldt niet alleen dat het lekker moet zitten, maar ook dat het exact bij u als sporter moet passen. Dat betekent dat kwaliteit en materiaal goed gecombineerd moeten worden met uw eisen. Als partner van Jako, begrijpen wij dat als geen ander.

Hummel teamkleding

Tot op de dag van vandaag is hummel een geliefd merk onder vele sporters. De bijna vanzelfsprekende aanwezigheid van het merk , op vrijwel ieder sportveld , zegt alles over de mate waarin hummel na al deze jaren vergroeid is geraakt met datgene waar het in 1923 allemaal mee begon: de liefde voor sport.

Gesloten voor reacties.