Kleding catalogi online doorbladeren

Wij hebben diverse kleding catalogi waarmee we (samen met u) op zoek gaan naar uw nieuwe bedrijfs- of teamkleding. Maar om u online alvast te oriënteren hebben wij hier een aantal links naar online-catalogi. Catalogi van merken welke wij verkopen. Zo kunt u op uw gemak rustig digitaal bladeren om alvast een beetje een idee te krijgen.

New Wave / Cliqueclique

Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor zowel dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is zeer ruim op voorraad.

 

 

James Harvest SportswearharvestHarvest Chino collection

Stijlvolle bedrijfskleding voor alle seizoenen. Imago, uitstraling, naambekendheid,… het zijn prioriteiten voor elke onderneming. De James Harvest Sportswear collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding in de allerbeste kwaliteiten.
James Harvest Sportswear is een compleet en hoog kwalitatief aanbod, volledig personaliseerbaar en gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ stijl. Een uitrusting voor medewerkers om het kwaliteitsimago van de onderneming uit te dragen, of een smaakvol relatiegeschenk voor klanten of leveranciers.

 

J. Harvest & Frost (NON-IRON)harvest-frost

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is niet goed genoeg voor ons! Wij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, den nieuwste technieken. Onze hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In onze missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden we ook high-end blazers en accessoires aan.

 

Printer Red FlagprinterPrinter Essentials

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.

 

 

 

Cottovercuttover

Bij CottoVer draait alles om duurzaamheid. In elke stap van de productieketen – van katoen tot eindproduct – hebben we getracht duurzaamheid prioriteit te geven. Dit resulteert in een uitgebreide collectie basiskledij in vele prachtige kleuren, modellen en maten. Onze filosofie is dan ook duurzaamheid combineren met stijl. Alle kledij is gelabeld met  GOTS , Oeko Tex, Nordic Ecolabel en we gebruiken enkel 100% Fairtrade-certified and organic cotton.

 

Projob Swedish Workwearprojob

Werkkleding gemaakt door en voor de echte vakman
ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden.
Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit.
Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

 

Projob Prio Seriesprojob-prio

De PRIO-serie is een geheel nieuwe lijn van werkkleding waardoor we door grote volumes en slim denken, een goede kwaliteit kunnen aanbieden voor weinig geld.
Deze collectie werd dus ontwikkeld rekening houdend met 3 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit, gunstige prijs en een uitgebreid kleurenplaat.

 

 

Jako teamkledingjako

Voor sportkleding geldt niet alleen dat het lekker moet zitten, maar ook dat het exact bij u als sporter moet passen. Dat betekent dat kwaliteit en materiaal goed gecombineerd moeten worden met uw eisen. Als partner van Jako, begrijpen wij dat als geen ander.

 

 

 

Hummel teamkledinghummel

Tot op de dag van vandaag is hummel een geliefd merk onder vele sporters. De bijna vanzelfsprekende aanwezigheid van het merk , op vrijwel ieder sportveld , zegt alles over de mate waarin hummel na al deze jaren vergroeid is geraakt met datgene waar het in 1923 allemaal mee begon: de liefde voor sport.

Gesloten voor reacties.