Akoestische panelen met eigen print

In een open ruimte wordt ‘galmen’ ervaren als irritant en vermoeiend.
Een akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen bij het creëren van een prettige (werk)omgeving. Met een (eigen) print kan SigNijkerk echt iets moois neerzetten voor jouw klanten.

Met Akoestische panelen heb je de mogelijkheid om de perfecte plek voor jouw klanten of werknemers te realiseren.
Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie.

Dubbele functie

Akoestische panelen zijn niet alleen voor kantooromgevingen, maar voor alle grotere open ruimtes. Door de dempende werking van deze panelen kun je beter een gesprek voeren.
Wanneer deze panelen zijn voorzien van een mooie print draagt dit bij aan een beter totaalplaatje. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere omgeving, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. De tweede laag is een geluiddoorlatende laag, deze laag dempt de middentonen. Na de tweede laag komt het akoestische materiaal, deze laag is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels van katoen zorgen ervoor dat de geluidsgolven goed worden geabsorbeerd. Dit zorgt voor minder geluidsoverlast en de na galm verminderd. De laatste laag wordt afgesloten met geluiddempende middentonen. Het geluid wordt minder door de goede combinatie van het juiste materiaal te gebruiken en opbouw van het paneel.
De akoestische vulling van deze panelen voldoet aan brandklasse B/S1/D0. Daarnaast is de toplaag gemaakt van fire-retardant materiaal.

Gesloten voor reacties.