SigNijkerk werkt altijd al vanuit huis!

De situatie omtrent het Coronavirus (COVID-19) brengt veel onzekerheid met zich mee, maar het belangrijkste blijft uw (en onze) gezondheid. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij niet zo heel veel aanpassingen nodig. Wij werkten namelijk altijd al (bijna) vanuit huis. Onze reclamestudio is namelijk direct tegen ons huis gebouwd! In veel gevallen hebben opdrachtgevers ons bedrijf van binnen nog nooit gezien en in sommige gevallen hebben wij zelfs nog nooit fysiek contact gehad met de opdrachtgever. Wij kunnen ook heel goed samenwerken en overleggen via; telefoon, email en whatsapp!

Wij blijven daarom doorgaan met ontwerpen, (laten) produceren en verzenden van het betere reclamewerk.We doen er alles aan om de veiligheid van ons en onze opdrachtgevers te garanderen.  We houden de ontwikkelingen daarom nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig nieuwe maatregelen treffen. 

U kunt zelf ook maatregelen treffen! Vooral wanneer u wél mensen over de vloer krijgt! Bijvoorbeeld met speciale coronavirus-vloerstickers, welke de afstand tussen mensen op een heldere manier aangeeft. Zo zetten we allemaal stappen tegen het Coronavirus.

Pas goed op jezelf en op anderen!  
Voor vragen kun je altijd bellen, mailen of appen.

Gerelateerde blogs

Nog geen reactie.

Laat een reactie achter.