Gevelreclame Varupack

Gevelreclame is een prachtige introductie van uw bedrijf, het zorgt er ook voor dat klanten uw bedrijfspand makkelijk herkennen. Een groot pand, zoals dat van Varupack, krijgt al een professionele uitstraling door het gebruik van maar 3 items (2 spandoeken en een reclamezuil).

De spandoeken zijn gemonteerd doormiddel van een blindframe. Een blindframe is geschikt voor indoor en outdoor. Uw reclame op bisonyldoek is door middel van een blindframe mooi en onzichtbaar gespannen. De randen van het doek zijn door een intelligent en eenvoudig systeem weggewerkt, waardoor het doek op een bord lijkt . Alléén uw reclame-uiting is zichtbaar en krijgt zodoende de aandacht die ze verdient! Dit systeem is uitermate geschikt voor plaatsing tegen een stenen/betonnen muur en/of damwand.

Reclamezuilen zijn er in diverse soorten en maten, de reclamezuil die bij het bedrijfspand van Varupack staat is curve-vormig. Het neusje van de zalm op het gebied van zuilen. Een reclamezuil zorgt ervoor dat klanten precies kunnen zien waar de entree zich bevindt.

Nog geen reactie.

Laat een reactie achter.