Raamfolie of ruitbelettering

In een bedrijfspand zitten talloze ramen en elk raam is een potentieel reclamebord. Natuurlijk willen u en uw medewerkers ook naar buiten kunnen kijken, maar heeft u wel eens gedacht aan ‘One Way Vision’ raamfolie? Voorbijgangers zien ramen met een mooi ontworpen raamfolie en u, uw kantoormedewerkers, winkelpersoneel of klanten kijken gewoon door hetzelfde raam naar buiten.

Wat is ‘One Way Vision’

‘One Way Vision’ bestaat uit printbaar geperforeerd zelfklevend vinyl, welke wij zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de ruit kunnen aanbrengen.
Het menselijk oog volgt de wetten van fysica en optica. Eén van deze wetten houdt in dat het oog de neiging heeft heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. Wanneer een ‘One Way Vision’ folie is geprint en aangebracht op een raam, is deze opgebouwd uit meerdere kleuren en geprint op de witte zijde van het vinyl. De gaatjes bevatten geen inkt en lijken hierdoor donker. Als je aan de buitenzijde kijkt zal het oog zich vooral focussen op de heldere kleuren en ziet de print daardoor als een solide geheel. De binnenzijde van het vinyl is juist zwart van kleur en wordt daarom genegeerd als het oog zich focust op de heldere kleuren van de buitenwereld. Hierdoor kijk je als het ware dwars door de folie heen.

Mooie raamfolie of ruitbelettering trekt de aandacht.

Met name voor bedrijven die geen etalage hebben is belettering op de ramen interessant. Het is relatief goedkoop en erg effectief. Bovendien geeft een goed ontwerp meteen wat kleur aan de omgeving.

SigNijkerk verzorgt raambelettering voor ondernemers zoals u.

Op onze website kunnen we niet alles vertellen over de diverse mogelijkheden zoals; ‘snij-folie’, ‘zandstraal-folie’ en het hierboven omschreven ‘One Way Vision’ folie. Daarom nodigen we u uit om hierover contact met ons op te nemen. Dan vertellen we u alles wat u wilt weten over deze prachtige vorm van reclame.

Meer informatie over 3M™ Scotchcal™ Perforated Window Graphic Film

Gerelateerde blogs

2 reacties

  1. Dankjewel voor dit aritkel over ruitbelettering. Ik ben benieuwd hoe het mogelijk is dat er stickers bestaan waar je van binnen uit dwars doorheen kunt kijken en van buiten niet. Op een bepaalde manier best wonderbaarlijk.

    • Wonderbaarlijk is het zeker, maar duidelijker dan in het artikel kan ik het niet uitleggen. Zelf met eigen ogen aanschouwen blijft de beste optie. U kunt altijd even komen kijken 😉

Laat een reactie achter.